Hier heb ik pijn

Als fysiotherapeut willen we de mensen zo goed mogelijk laten bewegen en functioneren zonder pijnklachten of beperkingen. Vaak vragen de mensen zich af: ‘kan ik hiervoor wel naar de fysio’? Of ‘welke fysio in Weesp zou mij het beste kunnen helpen’? Er is een handige tool die je kunt raadplegen om zelf al een inschatting te maken wat er aan de hand is en wat voor specialisatie in de fysiotherapie daar het best bij kan helpen.
www.hierhebikpijn.nl is een website waarop je stap voor stap kunt aangeven waar je pijn hebt, maar ook hoeveel pijn je hebt en wat de aard van de pijn is. Door dit stap voor stap door te lopen, krijg je een aantal opties wat er mogelijk aan de hand zou kunnen zijn.
Vandaaruit zou je dan contact op kunnen nemen met een fysiotherapeut.

Uiteindelijk blijft het een ‘onpersoonlijk’ digitaal hulpmiddel en is er een gedegen fysiotherapeutisch onderzoek nodig om een daadwerkelijke fysiotherapeutische diagnose te kunnen stellen.

Wilt u weten of fysiotherapie voor uw klachten kan helpen, neem dan gerust contact met ons op. Wij verzorgen fysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie in Weesp en omliggende gemeenten. Wat wij u als fysio in Weesp nog meer kunnen bieden vindt u hier.